Forum clanu Nagaroth
Madziunia nie chodzilo o ciebie:D A ty pierdolnieta magdo spierdalaj i ciag sie prostaczko nikogo to nie obchodzi jaka masz dupe idiotko a to ze ty mnie nie lubisz jebie mnie to. ssij nienawidze cie :_I_
Ostatnio edytowany przez Linva (2008-01-23 18:12:55)
Dziewczyny przestańcie na siebie napierdalać bo to trochę wkurwiające zwłaszcza ze jesteście w jednym klanie. Linva odpuść trochę. KURWA do czego to doszło o co tu sie kurwa kłócić (sry za przekleństwa ale nie wytrzymałem)
OMFG !!!!!! moze sie uspokoicie????? , ja nikogo w klanie na siłe nie 3mam ale do kurwy jasnej mozecie sie troche uspokoic bo sie zachowujecie jak dzieci .... i wszyscy zaczynają miec tego dośc !!!!!!!!
ja ****dole uspokojcie sie !!!!! nie dosc ze serv lezy i wszyscy sa podirytowani to wy jakies problemy na sile wynajdujecie.... uspokojcie sie i albo sie pogodzcie albo nie rozmawiajcie ze soba.... i nie spamowac tu topicow wzajemnymi wyzwiskami !!
Przepraszam was bardzo ale ja w przeciwnosci do innych nienazywam ich popierdolonymi prostaczkami bo nieobrzucam ludzi blotem bo to jest tak naprawde dzieccinne ... Troszeczke zastara jestem na takie zabawy ale denerwuje mnie jak ktos mowi ze jestem pierdolnieta i ze mam ssac xD niom ale jezeli wy niewidzicie w tych slowach przesady to coz ... nic dodac nic ujac ...]
Ciesze sie ze mnie nienawidzisz i sprawia mi radosc jak reagujesz sloneczko bo ty sie wkurzasz a pomnie to splywa
)
Buziaczki muua
Nie ciagnijcie tego bo kurwa wszyscy maja tego dosc jeszcze serw nie dziala wiec piasc na forum sensownie.