Forum clanu Nagaroth
hmm...
Wiem ze to jeszcze za wczesnie ale chcialbym podac pierwsza propozycje na jakas Wojne. Mysle ze powinnismy od razu to przemyslec. Proponuje wojne z klanem Immortal Hero.... Maja duze ally ale mysle ze na poczatek lepiej by bylo wypowiedziec wojna tylko jednemu klanowi. Prosze wszystkich klanowiczow o swoja opinie....
Wiecie co ja o tym myśle ..... mysle ze jak najbardziej tylko to w swoim czasie potrzebujemy jeszcze paru ludzi , przede wszystkim luki Rekrutowac trzeba .
Moim zdaniem wary powinno się robic gdy wszyscy będą mieli dobre lvl-e ponieważ ktoś podejdzie do takiego nooba i będzie miał go na 1 strzał i było by do kitu expienie. Najlepiej wywoływa wary gdy clanowicze będą mieli 60+ lvl.
A kiedy Kuba zle mówił ? ;D ... jasne ze mam racje do wszystkiego dojdziemy pamietajcie ze ze klan istnieje na tym serwie Tydzien
Madziunia napisał:
Moim zdaniem wary powinno się robic gdy wszyscy będą mieli dobre lvl-e ponieważ ktoś podejdzie do takiego nooba i będzie miał go na 1 strzał i było by do kitu expienie. Najlepiej wywoływa wary gdy clanowicze będą mieli 60+ lvl.
Popieram
Moje zdanie jest takie ze wojne najlepiej bylo by wypowiedziec jak kazdy z clanowiczow bedzie mial 65+ a jak narazie widze ze bardzo zadko sa wszyscy w clanie i nawet nie ma jak skrecic fajnego party. i sa male lvl
Ale was ciagnie do tych wojen ^^ Wsumie bez nich L2 robi sie troszku nudne teraz gram na ratach x300 to jest jedna wielka wojna ^^ kazdy kazdego leje hehe
Ale nieumie sie doczekac az serw wstanie ... trzeba sciagnac nowego patcha
znow sie z tym bawic lol jak ja tego nieznosze !
Dozobaczenia wkrutce mam nadzieje